Liveblog

112-nieuws: auto botst tegen boom • 7 mensen opgepakt bij inval

Vandaag om 18:33 • Aangepast vandaag om 21:45
nl
In dit liveblog houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

21.22

Twee mensen met drugs aangehouden

In de Eindhovense wijk Gestel zagen agenten vanavond een auto rondrijden die zich schuldig maakte aan meerdere verkeersovertredingen. Toen agenten besloten de automobilist te controleren, zagen ze dat er een joint in de auto lag. Na verder onderzoek bleken er ook zes gripzakjes met witte kirstallen in de auto te liggen.

De drugs zijn in beslag genomen en worden later getest. De bestuurder en bijrijder zijn aangehouden.

Foto: Politie Eindhoven.
Foto: Politie Eindhoven.
18.30

Auto botst tegen boom

Een man is vanavond met zijn auto tegen een boom gebotst. Dat gebeurde aan de Dominicanenstraat in Langenboom. De brandweer heeft de deur uit de auto geknipt om de man te bevrijden. Hij is vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Marco van den Broek/SQ Vision.
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision.
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision.
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision.
18.00

Zeven mensen opgepakt bij inval

Bij een inval van de politie in een appartement aan de Meester Spoermekerlaan in Den Bosch zijn gisterochtend meerdere mensen opgepakt. Volgens de politie gaat het om zo'n zeven mensen. De inval is gedaan 'op basis van de opiumwet', meldt een woordvoerder.

Wat er precies is gevonden of wat de exacte aanleiding was voor de inval, laat de woordvoerder in het midden. "In verband met lopend onderzoek kunnen we hier niet meer over zeggen."

16.35

Demonstratie bij bedrijf dat honden traint

Bij een bedrijf in Geffen dat honden traint is vanmiddag een demonstratie geweest. In totaal zijn twaalf mensen aangehouden. De demonstranten die zijn opgepakt, begaven zich op privéterrein en weigerden een bevel van agenten op te volgen.

Hier lees je meer over de demonstratie.

16.14

A58 bij Rucphen dicht

Opnieuw is er een ongeluk gebeurd op de A58, dit keer bij Etten-Leur. Een auto is op de zijkant beland. In de richting van Bergen op Zoom naar Breda is de weg dicht. Verkeer wordt vanaf knooppunt De Stok omgeleid via de A17 en A16.

Hier lees je er meer over.

Foto: Rijkswaterstaat Verkeersinformatie/X.
Foto: Rijkswaterstaat Verkeersinformatie/X.
15.12

Update: A58 weer vrij

Inmiddels is de weg weer open en neemt de vertraging af. De vier gebotste voertuigen waren auto's.

14.21

Lange file en veel vertraging op de A58

Op de A58 bij Moergestel staat vrijdagmiddag een lange file richting Tilburg vanuit Eindhoven. Er is een ongeluk gebeurd waarbij vier voertuigen zijn betrokken. De linkerrijstrook is afgesloten.

14.13

78 boetes uitgedeeld

Bij een verkeerscontrole in Helmond heeft de politie maar liefst 78 boetes uitgedeeld gister:

Wachten op privacy instellingen...
14.01

Grote kar met maïs gekanteld

Een grote kar met maïs is vanmiddag gekanteld op de weg Klein Zwitserland in Gilze. De kar hing achter een tractor die bij de Lijndonk een bocht maakte. Op dat moment kantelde de kar. Een groot deel van de mais kwam aan de zijkant van het talud terecht. Het loonbedrijf heeft de kar met een graafmachine weer rechtgezet. Het viaduct was een aantal uren dicht voor het verkeer. Er raakte niemand gewond.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
12.21

Jonge fietser gewond

Een jonge fietser is vanochtend lichtgewond geraakt na een botsing op de kruising van de Biezenbeemd met de Krommebeemd in Oosterhout. De jongen kwam met zijn fiets onder de auto terecht.

Het slachtoffer liep lichte verwondingen op aan zijn been en is ter plaatse nagekeken door het toegesnelde ambulancepersoeneel. De bestuurder kwam met de schrik vrij. De jongen had de fiets net en was een rondje aan het rijden op zijn nieuwe fiets, aldus een 112-correspondent van Omroep Brabant.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
12.32

Update: vermiste man teruggevonden

Een vermiste 63-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van donderdag op vrijdag in Oss teruggevonden. De man was al sinds donderdagmiddag vijf uur spoorloos. De urgentie om de man te vinden was hoog, omdat hij medische hulp nodig had.

In eerste instantie meldde de politie dat de man werd gevonden in een bos aan de Docfalaan. Dat klopte niet. De politie was in de war met een andere vermissing in Oss, die van een vrouw. Zij werd afgelopen nacht gevonden in een bos aan de Docfalaan, vlakbij hotel en camping De Naaldhof in Oss.

Lees hier meer.

05.30

Drukke spits mogelijk

Kinderen in het midden en het noorden van het land hebben vanaf vandaag herfstvakantie. Die is in Brabant juist bijna weer voorbij, de kinderen gaan hier volgende week weer naar school. Rijkswaterstaat raadt mensen aan vandaag rekening te houden met een extra drukke avondspits. Die kan eerder op gang komen dan gebruikelijk.

04.59

Zoekactie in Oss

De politie zette afgelopen nacht een grote zoekactie op touw in een bos vlakbij hotel en camping De Naaldhof in Oss. Daar zou iemand vermist zijn. Een politieheli cirkelde lange tijd boven het bos aan de Docfalaan en agenten gingen met onder meer speurhonden en mountainbikes het bos in.

De zoekactie vond plaats in een bos vlakbij hotel en camping De Naaldhof in Oss (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
De zoekactie vond plaats in een bos vlakbij hotel en camping De Naaldhof in Oss (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
03.38

Fiets door brand verwoest

Een fiets is afgelopen nacht door brand verwoest in het park tussen de Neerveldstraat en de Kuipers Rietbergstraat in Oss. Buurtbewoners ontdekten de brand en zagen een aantal jongeren wegrennen. Zij belden daarop de brandweer. Die bluste de fiets.

Van de fiets in Oss bleef weinig over (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
Van de fiets in Oss bleef weinig over (foto: Gabor Heeres/SQ Vision).
02.43

Verdachte op bouwterrein

In Sint-Michielsgestel werd afgelopen nacht iemand betrapt op een afgesloten bouwterrein. Toen agenten aankwamen, zagen ze de verdachte daar rondlopen met een zaklamp. Bij het zien van de agenten maakte de verdachte zich uit de voeten. Agenten vonden wel een fiets en wat stukken koper. Het koper is teruggelegd op het bouwterrein.

Foto: Instagram politie Boxtel-Vught-Gestel
Foto: Instagram politie Boxtel-Vught-Gestel
01.47

Losgebroken pony's

Agenten van de politie Veldhoven-Waalre vingen afgelopen nacht twee losgebroken pony's. Op dat moment liepen er nog vijf pony's los. Daar gingen ze samen met de eigenaar achteraan.

Foto: Instagram politie Veldhoven-Waalre
Foto: Instagram politie Veldhoven-Waalre

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!