Noa Lang vestigt weer de aandacht op zich met nieuw nummer

Vandaag om 07:50 • Aangepast vandaag om 10:00
nl
PSV-voetballer Noa Lang laat weer van zich horen als artiest. Zijn nieuwe nummer 'Damage', dat hij samen met rapper Ronnie Flex maakte, is donderdagnacht uitgebracht.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Het is niet de eerste keer dat Lang de studio induikt. Eerder maakte hij het liedje 'Noano 7K op je feestje'. Daarvoor kreeg hij een gouden plaat, vanwege meer dan tien miljoen streams.

Praatgebaar
Tijdens de competitiewedstrijd tegen AZ van een week geleden, waarin Lang de 0-2 scoorde, vestigde de aanvaller al de aandacht op zich met handgebaartjes tijdens het juichen. Ook sprak hij daarbij woorden in de camera.

Het 'praatgebaar' dat Lang maakte met zijn hand, werd hem niet in dank afgenomen door het AZ-publiek. PSV-aanvoerder Luuk de Jong maakte na afloop van de wedstrijd al duidelijk dat het juichen van Lang helemaal niet was gericht tegen het publiek. Dat had Lang hem verteld.

Promotie
Uiteindelijk schiep Lang duidelijkheid met een post op TikTok. Daarop was een filmpje te zien met beelden van zijn optreden tegen AZ, met daaronder de muziek van zijn nummer 'Damage'. Lang maakte in de tekst onder de afbeelding promotie voor dit liedje.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.