Liveblog

112-nieuws: gekraakt pand Waalre gesloten • brand bij Jumbo-supermarkt

Vandaag om 12:54 • Aangepast vandaag om 13:11
nl
In dit liveblog houden we je deze maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

12.22

Brand bij Jumbo Sint-Oedenrode

De Jumbo-supermarkt aan de Pieter Christiaanstraat in Sint-Oedenrode is rond het middaguur ontruimd vanwege brand. Die zou ontstaan zijn tijdens werkzaamheden aan het dak. In de winkel hangt rook.

Lees hier meer.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision
Foto: Sander van Gils/SQ Vision
Foto: Sander van Gils/SQ Vision
Foto: Sander van Gils/SQ Vision
11.58

Gekraakt pand Waalre gesloten

Een pand aan de Heikantstraat in Waalre is gesloten door de gemeente. "Het gebouw werd al geruime tijd gekraakt en bewoond", laten wijkagenten weten. "Echter was de veiligheid ver te zoeken. Daarop is besloten de mensen daaruit te zetten, het pand te sluiten, dicht te timmeren en te verzegelen."

Foto: Instagram wijkagenten Waalre
Foto: Instagram wijkagenten Waalre
11.56

Voertuigen vernield

Afgelopen nacht zijn in de Schaepmanlaan in Oss verschillende voertuigen vernield. Dat gebeurde iets voor drie uur. De politie is op zoek naar camerabeelden of getuigen die iets hebben zien gebeuren.

09.49

Bakwagen gaat in vlammen op

Een bakwagen is vanochtend in brand gevlogen aan de Albers Pistoriusstraat in Aarle-Rixtel. Het voertuig brandde volledig uit. Fietsen en brommers die in de buurt van de wagen stonden, raakten beschadigd door het vuur. Bij twee huizen zijn de ramen gesprongen door de hitte. De chauffeur van de wagen is niet gewond geraakt.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision.
07.56

Kapotte vrachtwagen op afrit A2

Op de A2 van Eindhoven richting Den Bosch is de afrit Vught afgesloten. Daar staat een kapotte vrachtwagen.

07.11

Ongeluk op N615

De N615 van Beek en Donk richting Gerwen was vanochtend vroeg enige tijd afgesloten bij de aansluiting met de N279. Daar gebeurde een ongeluk. Details daarover zijn niet naar buiten gebracht.

07.00

N65 dicht na ongeluk

De N65 van Tilburg richting Den Bosch is vanochtend afgesloten bij Helvoirt na een ongeluk waarbij meerdere voertuigen betrokken zijn, waaronder een vrachtwagen. Vanaf Oisterwijk moet het verkeer rekening houden met een uur vertraging. Je kunt beter omrijden via Eindhoven over de A58 en de A2.

De politie is met een helikopter op zoek naar de man die het ongeluk veroorzaakte. Hij sloeg na de botsing op de vlucht, samen met een andere man.

Lees hier meer.

Foto: Bart Meesters.
Foto: Bart Meesters.
06.39

Minder treinen Eindhoven-Helmond

Vanwege technisch onderzoek reden tussen Eindhoven Centraal en Helmond tot halfacht vanochtend minder treinen.

05.45

Weer explosie bij huis in Den Bosch

Weer vond er afgelopen nacht een explosie plaats bij een huis in Den Bosch. Dit keer was het raak aan de Zesde Herven. De ontploffing vond rond halfvier 's nachts plaats. Een raam en brievenbus sneuvelden door de klap. Er raakte volgens de politie niemand gewond.

Lees hier meer.

Een ruit naast de deur sneuvelde door de explosie en de brievenbus werd weggeblazen (foto: Bart Meesters).
Een ruit naast de deur sneuvelde door de explosie en de brievenbus werd weggeblazen (foto: Bart Meesters).
03.17

Vrachtwagen brandt uit

Een vrachtwagen brandde afgelopen nacht uit op de Schansweg in Best. Het vuur werd rond kwart over twee 's nachts ontdekt. Er zou sprake zijn geweest van immense vlammen. Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweer bluste de vrachtwagen. Hoe de brand kon uitbreken, wordt onderzocht.

Van de vrachtwagen in Best bleef weinig over (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
Van de vrachtwagen in Best bleef weinig over (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
01.47

Auto's botsen in Helmond

Twee auto's botsten afgelopen nacht op elkaar recht voor de deur van de brandweer aan de Deurneseweg in Helmond. Volgens de politie zouden de verkeerslichten die gebruikt worden door de brandweer op rood hebben gestaan vanwege een eerdere uitruk en dit was waarschijnlijk niet opgevallen bij een van de bestuurders.

De auto's raakten bij de botsing in Helmond aanzienlijk beschadigd (foto: Harrie Grijseels/SQ Vision).
De auto's raakten bij de botsing in Helmond aanzienlijk beschadigd (foto: Harrie Grijseels/SQ Vision).

De bestuurders van de auto's, een man en een vrouw, zijn in een ambulance nagekeken.

01.03

Kop-staartbotsing op N279

Op de N279 bij Veghel botsten gistermiddag drie auto's op elkaar. De kop-staartaanrijding vond plaats net voor de verkeerslichten bij de kruising met de Rembrandtlaan. "Blijf uitkijken bij filevorming", benadrukt een wijkagent. "Voor je 't in de gaten hebt, staat de auto vóór je stil. Afstand houden!"

Foto: X/wijkagent Ger Roumen
Foto: X/wijkagent Ger Roumen
00.52

Reprimande voor pestende jongeren

Acht jongeren zijn stevig aangesproken door de politie omdat zij maar bleven aanbellen bij een huis in Schijndel. "Het is niet leuk als dit uitmondt in pesterij", benadrukt een wijkagent. De jongeren zijn tussen de 12 en 14 jaar oud.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!