RBC Roosendaal veroorzaakt eerste stunt

26 augustus 2010 om 22:39
De eerste stunt van het nieuwe voetbalseizoen komt op naam van RBC Roosendaal. De club versloeg de gedoodverfde kampioen Sparta Rotterdam met 3-0. Het waren de eerste punten voor RBC en het eerste puntverlies voor de Rotterdammers.

Een korte opleving was genoeg voor de stunt. RBC sloeg toe in de slotfase van de eerste helft. De Leeuw en Seuntjes scoorden kort na elkaar en beslisten zo de wedstrijd. In blessuretijd gooide Jardim de wedstrijd helemaal in het slot.

Sparta had vorige week nog indruk gemaakt met een recordzege van 12-1 op Almere City. Ex-Helmond Sport-spits Voskamp was toen met acht doelpunten de gevierde man, maar in Roosendaal kwam hij er niet aan te pas.