Veerkrachtig NAC Breda haalt punt tegen FC Groningen

20 augustus 2011 om 00:40
NAC Breda heeft zaterdagavond met 2-2 gelijkgespeeld tegen FC Groningen. Bij rust leidden de Groningers nog met 0-2.

Aanvaller Alex Schalk had een groot aandeel in de comeback van de Bredanaars. De jongeling kwam in de rust in het veld en scoorde luttele minuten na zijn entree de aansluitingstreffer. Daarmee schudde hij de ploeg en het fanatieke thuispubliek wakker. Niet lang daarna schoot Anthony Lurling de gelijkmaker tegen de touwen.

In de eerste helft leek het er niet op dat NAC zijn eerste punt van de competitie zou behalen. Groningen was heer en meester in het Rat Verlegh Stadion. Dat resulteerde in treffers van Leandro Bacuna en Petter Andersson.