Udens broodje genomineerd voor 'Lekkerste broodje van Nederland'
Het Udense broodje moet de strijd aangaan met het 'Floriadebroodje' van Milk and Cookies uit Venlo, '2 Sneden boerenbrood uit de Hoeksche Waard met Hummus, gegrilde groenten en kruiden' van Dokkaffee in Rotterdam, 'Japanese Secret' van restaurant LaRuche, Bijenkorf in Rotterdam en 'Doe Mij Die Maar' van Elhorst eten&drinken uit Alkmaar.
Kilsdonkse Molenbol
De Kilsdonkse Molenbol is belegd met filet americain, rundercarpaccio, gerookte runderrib-eye, pompoenpitten en truffelmayonaise. Er is ook een visvariant. Deze is belegd met krabsalade, gamba’s, gravlax (Noors gemarineerde zalm) en cocktailsaus.
Verrassingsbezoek
Tot 16 november brengt een jury een verrassingsbezoek aan de lunchrooms om de broodjes te keuren. Daarbij wordt gelet op smaak, presentatie, broodgebruik, originaliteit, gebruik van beleg, garnering en mondgevoel.
Op 17 november wordt de winnaar verrast met een award en krijgt het broodje de titel 'Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2011'.