Lekker van Streek
In Lekker van Streek gaat chefkok Danny Jansen letterlijk 'de boer op'. Van akker tot ambacht laat Danny zich inspireren met mooie producten en nieuwe recepten uit en van Brabantse bodem.
Afleveringen
Lekker van Streek
16 april 2024 om 17:00
We sluiten de culinaire reis af met een heerlijke kop koffie van Annemieke de Riet van Koffiebranderij 'Koffiemiep'. Het kersje op de taart? Een onweerstaanbaar toetje: Tiramisu!
Lekker van Streek
9 april 2024 om 17:00
Ontdek het verrukkelijke recept van Cassoulet met kievitsbonen en laat je betoveren door de smaken van de streek. Chefkok Danny Jansen en Henk Kerkers van Bijzonder Brabants je mee op een avontuurlijke tocht om kievitsbonen te plukken.
Lekker van Streek
2 april 2024 om 17:00
Chefkok Danny Jansen maakt de perfecte borrelplank met Brabantse metworst. Samen met Dennis van Dun van Slagerij-Traiteur Van Roessel onthult hij een heerlijk recept met Brabantse metworst.
Lekker van Streek
26 maart 2024 om 17:00
Een heerlijke Chinese babi pangang wordt bereid door chefkok Danny Jansen die samen met Lieke Snijders tussen de scharrelbiggetjes op De Moerderij vertoeft.
Lekker van Streek
19 maart 2024 om 17:00
Chefkok Danny Jansen gaat een Buffel Burger bereiden. Hij gaat langs bij Frens van Oirschot van D'n Buff Waterbuffelboerderij om heerlijke ingrediënten te verzamelen.
Lekker van Streek
12 maart 2024 om 17:00
Voor het heerlijke recept van papillotten met venkel en kabeljauw gaan Chefkok Danny Jansen en Daniëlla de Winter van Tuinderij de Es samen het veld in op zoek naar venkel.
Lekker van Streek
5 maart 2024 om 17:00
De winterse traybake met kippenboutjes staat centraal. Chefkok Danny Jansen en Lars Michielsen van Machielse Aardappelen gaan samen het land op. Op zoek naar de perfecte Roseval aardappel.
Lekker van Streek
27 februari 2024 om 17:00
Chefkok Danny Jansen duikt in de verrukkelijke wereld van Hollands stoofvlees met donker bier. Samen met Frank Wouters van Opener bier verkent hij de perfecte smaakcombinaties en culinaire geheimen.
Lekker van Streek
20 februari 2024 om 17:00
In de prachtige Philips Fruittuin wordt het overheerlijke recept Tarte Tatin met peer en vanillesaus gemaakt door Carlos Faes en chefkok Danny Jansen.