Een dag van baan wisselen: ICT’er wordt souschef in Etten-Leur
Maikel van der Heijden werkt in de ICT, donderdag gaat hij aan de slag als souschef bij sterrenrestaurant De Zwaan in Etten-Leur. "Ik heb altijd al eens willen kijken in de keuken. Normaal kom je het opeten. Nu zie je hoe het allemaal gemaakt wordt", zegt Van de Heijden.
Geen kookwonderEen sterrenrestaurant is natuurlijk niet zomaar iets. Dan moet je wel goed kunnen koken. Ik ben niet echt een kookwonder."
Je moet dus maar durven als sterrenrestaurant. Directeur Roland Peijnenburg maakt er zich niet zo druk over. "Er is goede begeleiding van de chef. En hopelijk kunnen we nog wat van een ICT'er leren", aldus de directeur.
Verzekeringen zijn stomZelf gaat Peijnenburg ook wat anders proberen. Hij wordt voor één dag directeur van een Assurantiekantoor. "Ik vind verzekeringen vreselijk", zegt Peijnenburg. "Ik wil er achter komen wat verzekeringen nou leuk maakt."