Video

Bijzonder huwelijksaanzoek tijdens jubileumuitzending van Graat & De Laat

15 juli 2023 om 15:25 • Aangepast 1 augustus 2023 om 02:01
nl
Dat de 250ste radio-uitzending van Graat & De Laat een speciaal moment zou worden, stond al vast. Samen met een bus vol luisteraars reisden ze af naar Caldonazzo in Italië om de jubileumuitzending op de vaste camping van Christel de Laat uit te zenden. Is er een mooier moment voor een huwelijksaanzoek? Als je het aan Aard vraagt niet. Hij vroeg zijn vriendin Jet daar ten huwelijk. "Ik zeg alleen ‘ja’ als je het doet op een bijzondere manier."
Profielfoto van Rik Claessen
Geschreven door

"We hebben elkaar leren kennen op internet. Eerst een paar keer gechat, een week of twee of drie, en toen hebben we afgesproken", vertelt Aard. Liefde op het eerste gezicht noemt hij het. Hij heeft zelfs precies bijgehouden hoelang ze elkaar kennen: "Vijf jaar, vier maanden, vier dagen, drieëntwintig uur en zesendertig minuten!"

Voor de 250ste radio-uitzending van Graat & De Laat konden luisteraars zich aanmelden om mee te reizen naar de locatie waar presentator Christel de Laat jaarlijks op vakantie gaat. Voor Aard de perfecte kans om zijn aanzoek speciaal te maken, want in zijn aanzoeksspeech laat vertelt hij dat het wel écht bijzonder moest zijn.

"Ik zeg alleen ‘ja’ als je het doet op een bijzondere manier."

"Je hebt ooit tegen mij gezegd: Ik zeg alleen ‘ja’ als je het doet op een bijzondere manier. Bijzonderder dan dit kon ik niet verzinnen", zegt Aard vlak voordat hij op één knie gaat. "Dus Jet: het hoeft niet vandaag, het hoeft niet morgen, ook niet volgende week, maar wil je met me trouwen?" Jet vliegt hem in de armen: "Ja!"

Ze gaan het wel lekker rustig aan doen, zegt Jet na het aanzoek. "Er is geen twijfel hoor. Het huwelijk gaat niet meteen dit jaar zijn, maar het komt eraan."

Jordy Graat en Christel de Laat presenteren elke zaterdag de radioshow Graat & De Laat. Als Christel op vakantie gaat naar haar vaste camping in Caldonazzo, maakt ze op zaterdag toch altijd nog de tijd om ook vanaf de camping het programma op afstand te kunnen maken met Jordy.

Het idee om naar de camping te gaan voor de jubileumuitzending kwam nadat een vaste luisteraar voorstelde om eens richting Italië te rijden.

Bekijk het aanzoek hieronder:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.